Verwarming op gas, mazout en zonne-energie

Frederik Sanders in Poperinge is erkend installateur van alle verwarming op gas, mazout en zonne-energie.
Wij zijn voornamelijk actief in woningen, zowel nieuwbouw als renovatie.

Onze werking

Wij plaatsen de verwarmingstoestellen met alle aansluitingen en leidingen, installeren de radiatoren of de vloerverwarming en zorgen voor een perfecte afstelling van de ketel en van de watercirculatie. U kan bij ons ook terecht wanneer u denkt aan zonne-energie. Wij installeren alles, van de zonnepanelen tot alle aansluitingen.

Met meer dan tien jaar ervaring kunnen wij u bijstaan met onderbouwd advies. Contacteer ons dus voor een gesprek over uw verwarming in Poperinge. Wij overlopen met u de diverse mogelijkheden, inclusief het volledige financiële plaatje. Zo kan u een keuze maken waarover u tevreden blijft.

Perfecte dienstverlening

Ook over onze dienstverlening zal u tevreden zijn. Wij komen stipt alle afspraken na en zorgen voor minimale hinder tijdens de werken. Wij passen ons soepel aan onze klanten aan. Bovendien kunnen wij instaan voor een onderhoud van uw installatie, zodat problemen maximaal voorkomen worden.

Bespaar op uw energiefactuur

De verwarming van een woning betreft minimaal 50-75% van de energiefactuur, logisch dus dat hier veel bespaard kan worden. Om aan de werelwijde klimaatakkoorden te kunnen voldoen heeft de wetgever zelfs een aantal verplichtingen opgelegd aan gebruikers en eigenaren van verwarmingssytemen. Neem hiervoor zeker eens een kijkje op: Energiesparen Vlaamse Overheid

Wij werken voornamelijk met verwarmingsketels van Vaillant (www.vaillant.be ) en Remeha (www.remeha.be ).
Onze offertes zijn steeds gratis.

Top