GSM 0473 70 68 29

VRAAG UW
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!

Frederik Sanders in Poperinge adviseert, installeert en onderhoudt verwarming en sanitair

Frederik Sanders uit Poperinge is een geschoold en ervaren loodgieter. Hij installeert diverse types verwarming, plaatst alle sanitair en waterleidingen, sluit alle wellness toestellen aan en verzorgt herstellingen. Tevens is hij erkend (G1 en G2) onderhoudtechnicus van verwarmingsinstallaties en kan dus officiële attesten uitreiken.

Kwaliteitsvolle werken

Frederik Sanders heeft reeds meer dan tien jaar ervaring in het vak en heeft dus een ruime kennis van alle verwarming en sanitair in Poperinge:

  • installatie van alle verwarming op gas of mazout, inclusief vloerverwarming, radiatoren, ...
    Ook groene energie, met bijvoorbeeld de installatie van zonnepanelen op uw dak.
  • plaatsing van alle sanitair in badkamer of WC, met aan- en afvoerleidingen
  • volledige aansluiting van wellness toestellen als sauna’s of stoombaden, binnen en buiten
  • herstellingen van waterleidingen, onderhoud van verwarmingstoestellen en boilers


Wij zijn gevestigd in Poperinge en zijn actief in de Westhoek en omliggende steden zoals: Kortrijk, Ieper, De Panne, ...
Voornamelijk werken wij voor particulieren maar evenzeer voor bedrijven of overheden. Bovendien zijn we ook beschikbaar voor opdrachten in onderaanneming.

Neem contact op

Heeft u problemen met uw verwarming of sanitair? Wil u een nieuwe badkamer installeren? Wil u zonnepanelen installeren op uw dak? Contacteer Frederik Sanders. Wij komen graag ter plaatse om de situatie in te schatten en u een gratis offerte te bezorgen.

Realisaties

Top